Welkom

Welkom op deze vernieuwde site. Als eerste de Agenda bijgewerkt. In verband met de huidige situatie zijn allerlei Mannen-activiteiten uitgevallen. Daarna zal er heel wat verwerking zijn ervan zowel op persoonlijke als op economisch vlak. Ik wens jullie allen Gods sterkte en zegen toe in alles.

Rond 1982 stonden Henk Binnendijk, Dick Langhenkel en Wim de Knijff aan de wieg van de ‘Mannen in Beweging’. Vele anderen waren of zijn ook betrokken of actief met Mannendagen in oa. Burgh Haamstede, later ook Veenendaal, Barneveld en door het land. Een bestuur met oa. Henk Medema erbij.
Dit werd minder in 2006. In Nederland werd de draad snel opgepikt door velerlei gemeenten en samenwerkingen tot vandaag de dag.

Sinds 2006 ontbrak helaas een NL agenda overzicht, al jaren verzamel ik info in het land, op internet, die ziet u hier op www.manneninbeweging.nl.

Vanaf 1982 ken ik de mannendagen, mannenochtenden en conferenties, etc. en heb er vele bezocht, van sommigen de website beheerd of geholpen anderzijds. Het is fijn dat broeders elkaar zo bemoedigen in Woord, pastoraat, training, vriendschap en ook avontuur.

Gods zegen, ook in deze crisisdagen
Phred Smits