De erkende installateur

 

                  Nederland telt zo'n 11.000 Erkende Installateurs. En dat is niet voor niets. Gelukkig beseffen veel mensen dat vakmanschap voor een installateur geen overbodige luxe is. Gas en elektriciteit zijn vormen van energie die in goede banen geleid moeten worden. Door achterstallig of ondeskundig onderhoud aan de installaties kan bijvoorbeeld lekkage of kortsluiting ontstaan. Met alle gevolgen van dien. Een veilige installatie kan doordoor veranderen in een gevaar voor u, uw huisgenoten en soms de buren.

 

                  Kiest u voor een Erkend Installateur, dan maakt u altijd een veilige keuze. De Erkende Installateur is niet zˇ maar erkend. Hij voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Zo moet hij beschikken over voldoende kennis en de juiste (meet) gereedschappen. Bovendien worden de installaties die de Erkend Installateur heeft aangelegd regelmatig ge´nspecteerd.

 

                  Een erkend installateur vinden? Zoekt u een Erkend Installateur bij u in de buurt? Twijfelt u of uw installateur erkend is? Op onderstaande website vindt u eenvoudig een Erkend Installateur bij u in de buurt.              

 

                         www.sterkin.nl            

 

                  Wij zijn Erkend Gas-, Water- & CV technisch Installateur,

                  evenals             V-team installateur van Vaillant.                       

 

 

                ę 2004 GTD Eindhoven - Home               Website Resolutie 1024 x 768