Vervoer en transport

                                                                 In en rond Eindhoven

          Wij beschikken voor ons installatiewerk over een moderne tractor en een sterke open aanhanger. Met deze tractor- aanhanger combinatie bieden wij ons aan om voor u allerlei voorkomende werkzaamheden en transporten te doen.

          Zoals het halen en thuisbrengen van uw bouwmaterialen, inclusief het lossen en achterom brengen. Stoep- grindtegels, straatstenen, plafondplaten, bouwstenen, balken en planken voor tuin en terras, graszoden, zand en grind.

          Kortom alle zware en moeilijk te vervoeren materialen kunnen wij voor u halen en thuis brengen. Ook ijzeren balken of grote tuinafscheidingen kunnen wij voor u vervoeren. De balken en palen mogen dan 6.5 meter lang zijn.

          Het opruimen en wegbrengen van afval van schuur, huis en tuin. Zelfs puin en grofvuil laden wij op en brengen het voor u weg. Ook hak- en breekwerk, slijpen/hakken van gleuven in muur en vloer, afbreken van schutting/scheiding kunnen wij voor u uitvoeren. Ook het uitgraven van boomstronken. Soms is een huurcontainer goedkoper, maar als u bijvoorbeeld 10 of 15 kruiwagens puin heeft op te ruimen zijn wij goedkoper.

          Tevens kunnen wij ook uw zware materialen en vakantiespullen (kleine verhuizing) naar uw standplaats op de camping brengen. Wij denken voor bovengenoemde werkzaamheden aan een afstand tot 40 Km rond Eindhoven. Geen kilometerprijs, alleen (h)uurprijs compleet met tractor, aanhanger en gereedschap. Totaal aan werktijd van huis naar thuis.

     Klik op foto's            

                                                        2004 GTD Eindhoven - HOME