V-team

                                                                       

           Wij zijn partner van het Vaillant V- team. Wat wil dit zeggen? Vaillant is een sterk en vertrouwd merk. De grootste CV ketel en warm water toestellen producent van Europa. Vijfduizend toestellen per dag. Door een betere samenwerking tussen de producent en de installateur ontstaan er vele betere mogelijkheden om de klant, u dus, beter te helpen en meer service te geven.

     Verrassend Vernieuwend Vaillant.  

           Luisteren naar de markt is een specialisme van Vaillant. Wat wil de consument en welke behoeften hebben de samenwerkende installateurs? En ding is zeker. De markt is volop in beweging. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op en de concurrentie is enorm. Een reden te meer om nauw met elkaar samen te werken.

           Met gepaste trost presenteren Vaillant en de samenwerkende erkende installateur het vernieuwende partnerprogramma: het Vaillant V- team.  Als geselecteerde installateur zijn wij dus partner geworden van het V-team. Dit bekent een aantal verbeteringen voor de klant.

           Samen sterk waardoor een betere service voor de klant, voor u dus. Vakmanschap versterken. Van alles op de hoogte blijven. Volledige service. Verlengde garantie. Vlotte storingsmelding. Versnelde responstijden.

           Vakmanschap versterken. In het Vaillant V-team delen we onze expertises en vertrouwen we op elkaars kwaliteiten. Het toppunt van teamwork!

           Van alles op de hoogte blijven. Hoe kunnen we samen nog meer ons best doen voor de consument.

           Volledige service. Van het Vaillant V-team mag u totale service op alle fronten verwachten. Daar staan de vakmensen van het Vaillant service team voor garant.

           Verlengde garantie. Het Vaillant V-team kan de consument, u dus, een volledig extra garantie periode aanbieden van 5 jaar boven op de 2 jaar garantie. Exclusief voor u als klant van een installateur van het V-team.

           Vlotte storingsmelding. Via het voor de V-team beschikbare installatienet kunnen de V-team installateurs 24 uur per dag, 7 dagen per week een storing melden. Vervolgens maakt Vaillant snel een afspraak met u en lost het op.

           Versnelde responstijden. Voor spoedeisende storingen gelden versnelde responstijden. Vr 15.00 gemeld, direct in behandeling.

           Samen sterk. Meer expertise. Meer teamwork. Meer innovatie. Meer service. Meer advies. Meer training. Meer garantie. Meer bereikbaarheid. Meer snelheid. Meer duurzaamheid. 

         

 

Hier volgt nog een belangrijke technische informatie:

Als uw CV ketel van het merk Vaillant is en de voorkant van het toestel heeft dezelfde afbeelding als linksboven dan is het belangrijk om te weten dat er onderhoud aan gedaan moet worden. Het is namelijk van belang dat de pakking (brander) tussen branderplaat en warmtewisselaar op tijd vervangen wordt. Deze siliconen pakking voldoet maar voor een korte tijd aan de strenge gestelde eisen. Een grafiet pakking voldoet beter en is daarom ook de pakking die nu gemonteerd moet worden. Als bij u voor op de ketel geen sticker is aangebracht van Vaillant, Type G10, moet er zo spoedig mogelijk de branderpakking vervangen worden. Dit is een onderdeel van de kwaliteitsactie 2007 van Vaillant.

  Dit is de brander compleet met ventilator. De rode ronde en de kleine ovale pakking moeten vervangen worden door een zwarte grafiet pakking. Bij twijfel Vaillant bellen. Klik op logo van Vaillant.