Foto's

foto 1   foto 2   foto 3   foto 4

foto 5   foto 6   foto 7

  foto 8    foto 9 foto 10

foto 11     klik op foto's     foto 12         

Foto's 1 t/m 7 is tractor met service aanhanger voor  erkend   technisch installatiewerk. Wij hebben bijna alles bij ons. Lassen en solderen. Draad snijden t/m 2". Alle fittingen voor staal en koper, koperen water- en gas leiding, VSH Multicon AKB buis, water- en gaskranen.

          Speciale meters voor metingen te doen aan gastoestellen rookgasanalyse,  branderdruk controleren en afstellen van alle huishoudelijke gastoestellen, leidingen met hoge druk afpersen en  dichtheidscontrole uitvoeren. Alle soorten handgereedschappen voor boren, hakken en slijpen.

          Aanhanger met materiaal en gereedschap weegt 5640 Kg. Foto's 8 en 9 is tractor met aanhanger voor speciaal vervoer en transport in en rond Eindhoven. Beide aanhangers zijn door ons zelf gemaakt en voorzien van een speciaal remsysteem via oliedruk van de pomp van de tractor (op alle wielen) wat uitstekend werkt en daardoor zeer veilig is, zijn ook gekeurd door de RDW. 

          Wij werken hierdoor niet alleen economisch maar ook veilig. In en rond Eindhoven.

                  Foto's 10, 11 en 12 zijn foto,s van de werkzaamheden die wij met onze tractor doen. In dit geval een aanhanger van de gemeente die dranghekken verhuurde aan een organisatie die ze zelf niet kon vervoeren. Wij zijn door hen ingehuurd en hebben veilig voor transport gezorgd, heen en terug.

                  Sommige mensen denken en andere mensen zeggen, gij het zeker geen rijbewijs??? Wat zou jij denken? Ik heb rijbewijs A-B-C-D-E, al 42 jaar zonder ongelukken.

                        Klik op foto                     Ginnen boer en toch unne trekker

         

Website Resolutie 1024 x 768      2004 GTD Eindhoven - HOME